Bicí souprava Polmuz Birch Model 3 (22/10/12/16/14) Coffee Fade Lacquer

Kód: 0002146
25 790 Kč 21 314 Kč bez DPH
Do 2 týdnů

basový buben 22" x 18", Tom 10" x 8", Tom Tom 12" x 9", Floor tom, 16" x 16", virbl 14" x 5,5", dřevo 100% bříza, 6 vrstev, povrch lesklý transparentní lak, hardware součástí

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bicí znovuobnovené poslké značky POLMUZ vynikají odvážným designem a výbornou úrovní zpracování, zejména díky použití nejmodernějších technologií při výrobě.

Bicí sada POLMUZ Model 3 vznikla na základě otázky: "Proč top výrobci vyrábějí i levné sady bicích, když jim nepropůjčí atributy z vyšších řad a ještě je osadí nefunkčními komponenty? Vždyť je přeci chtějí prodat." Vedoucí hlava Polmuz je výrobní technolog a architekt, který poté navrhl prototyp, který uspěl. Ambice této sady sahají do top modelů, cenově však zůstává v nižší střední kategorii.

Hlavní rysy této sady jsou 100% březové dřevo bez příměsi topolu pro šestivrstvé korpusy s profesionálně zpracovanou hranou tak, aby blána dokonale na buben přilehla. Dále luxusní lak s viditelnou strukturou dřeva, který je v této kategorii naprostou výjimkou. Také kvalitní robustní šlapka s dvojřetězem, pevnou patou a množstvím nastavení potvrzuje kladený důraz na kvalitu. Hihat pedál s nastavitelným napětím pružiny, háčky basového bubnu, které jsou chráněny plastovými podložkami... a jako poslední je kovové logo na bubnech. To vše je součástí sady, u které byl při výrobě prioritou hlavně zvuk - vyrovnaný, s jasnými výškami a pevnými basy.

Značka Polmuz se rozhodla znovuoživit tradici podobnou tomu, jakou u nás představovala například firma Amati. Přesvědčivým zvukem současných nástrojů Polmuz, použitím kvalitních materiálů, vysokou úrovní zpracování a originálním designem, jdou jistě dobrým směrem. Původně byla společnost založena v 60. letech ve Vařšavě a mimo bicích vyráběla také dechové nástroje. Výroba byla postupně ukončena koncem 90. let a pauza trvala až do roku 2018. Tým specializované prodejny bicích nástrojů DrumStore v Gdyni se rozhodl reaktivovat značku Polmuz zakoupením všech práv na její jméno.

Doporučujeme.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bicí soupravy
Záruka: 2 roky
Barva: modrá
Materiál: bříza
Průměr velkého bubnu: 22"
Přechody: 10“+12“+16“

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX