FRONTMAN Baskytarová posilovna 10 - 101 akordů a harmonických doprovodů

Kód: 523413201
290 Kč 290 Kč bez DPH
SKLADEM

V knize naleznete již tradičně celkem 101 inspirujících cvičení, která vás provedou tématy, jako jsou nácvik dvojhmatů, hraní decimálních akordů, trojhmaty, naučíte se hrát sedmičkové akordy, devítkové akordy a sus4 akordy, vyzkoušíte si komplexní prstoklady akordů na všech čtyřech strunách, vášnivý flamenco styl akordů, procvičíte si mozkové závity u voice leading a nakonec si zahrajete akordické studie a etudy v různých hudebních stylech.

Autor dbal zejména na praktické použití každého cvičení. Nejedná se o samoúčelné etudy nebo mechanické procvičování. Můžete si cvičení vzít a použít je ve skladbě nebo během jam session s bubeníkem či jiným hudebníkem. Nebo ho použít do vaší originální skladby. Fantazii a kreativitě se meze nekladou.

Vždy se jedná o kousek hudby a až ve druhém případě o cvičení. Často jsou cvičení psaná jako pasáže ve skladbách – sloka, bridge nebo refrén. Autor si přál, aby vás tento muzikální přístup ještě více motivoval pro začlenění akordického hraní do vašeho rejstříku.
Při hraní akordů na baskytaru vás může okamžitě napadnout nějaká nová skladba a může se stát, že ji nakonec budete hrát s kapelou. Jeden nikdy neví, třeba vás akordická hra bude natolik inspirovat, že se stanete skladatelem a budete do svého hudebního projektu přinášet nejenom groovy či basové linky, ale rovnou kompletní písničky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

1–10 – nácvik dvojhmatů
11–20 – nácvik dvojhmatů a prázdných strun
21–29 – decimální akordy
30–39 – akordy se třemi tóny (trojhmaty)
40–49 – groovy s dvojhmaty a akordy
50–60 – sedmičkové akordy
61–65 – devítkové akordy
66–70 – sus4 akordy
71–75 – akordy na všech čtyřech strunách
76–80 – flamenco styl akordů
81–90 – voice leading
91–101 – etudy a groovy v různých hudebních stylech

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX